EN SL

Električni "car sharing" model Avant2Go

Električni "car sharing" model Avant2Go

V ponedeljek, 5.12.2016, bo v Točki.Zate. na Mestnem trgu od 13. do 16. ure potekala predstavitev najnaprednejše oblike mobilnosti ta hip, souporabe 100 % električnih vozil Avant2Go, ki omogoča, da na pametnem telefonu preprosto izberete razpoložljivo vozilo, ga rezervirate, aktivirate in se odpeljete. Največja prednost je, da za vozilo plačate le, dokler se vozite – za razliko od običajnega lastniškega vozila, ki stoji neuporabljeno več kot 90 % vsega časa, pri čemer vseskozi nastajajo stroški … Strokovnjaki iz podjetja Avant car, tehnološkega podjetja na področju mobilnosti, ki stoji za projektom souporabe, bodo veseli debate in vprašanj na temo mobilnosti, souporabe, električnih vozil in globalnih trendov ter razvoja na področju mobilnosti.
Sistem Avant2Go bo predstavljen tudi vizualno, z zanimivimi prikazi na projekcijskem platnu, ki jih bodo Avantcarjevi svetovalci prikazovali tudi povsem individualno, glede na vprašanja prisotnih.

Na stojnici pred Točko.Zate bo med 10. in 16. uro Avantcarjeva ekipa na voljo za pojasnila, kako preprosto postati član sistema Avant2Go in kako začeti s souporabo kultnih električnih vozil BMW i3, Renault Zoe in Smart Electric Drive, s čimer bodo uporabniki del najnaprednejše mobilnosti, gledano tudi v svetovnem merilu.

 V Ljubljani je že danes moč vstopiti v svet nove mobilnosti, ki je preprosta za uporabo, dostopna in električna. Dobrodošli!

​Foto vir: Avant car

 

 

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.