EN SL

ENERGETSKA SVETOVALNICA: VSI VIRI ENERGIJE ZA UDOBJE VAŠEGA DOMA

Svetovalnica po ogrevalni sezoni za toplino vašega doma

ENERGETSKA SVETOVALNICA: VSI VIRI ENERGIJE ZA UDOBJE VAŠEGA DOMA

Svetovalnica po ogrevalni sezoni za toplino vašega doma

Na Točki. Zate. bodo v četrtek, 2. junija, med 13. in 17. uro prisotni svetovalci Energetike Ljubljana, ki bodo obiskovalcem svetovali v zvezi z izbiro zanje primernega ogrevalnega sistema, jih popeljali skozi postopke do priključitve na omrežje zemeljskega plina ali daljinskega ogrevanja ter jim predstavili ugodnosti pri financiranju investicije v nov ali prenovljen ogrevalni sistem. Ob tem bodo na voljo tudi za svetovanje v zvezi z ostalimi storitvami Energetike Ljubljana, pomagali pa bodo tudi pri izpolnjevanju dokumentacije za pridobitev subvencij ter druge dokumentacije. Obiskovalci se bodo lahko s svetovalci dogovorili tudi za obisk na njihovem domu oz. objektu. 

Za svetovanje na Točki. Zate.,  informacijski točki Ljubljane - Zelene prestolnice Evrope 2016, pred Mestno hišo se lahko obiskovalci predhodno prijavijo in si s tem zagotovijo osebno svetovanje. Prijave so možne preko brezplačne telefonske številke 080 2882. 

Poleg svetovalcev Energetike Ljubljana bodo na Točki.Zate. občanom na voljo tudi energetski svetovalci svetovalne mreže ENSVET, in sicer med 15:00 in 17:00.

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.