EN SL

ENERGETSKA SVETOVALNICA: VSI VIRI ENERGIJE ZA UDOBJE VAŠEGA DOMA

Svetovalnica po ogrevalni sezoni za toplino vašega doma

ENERGETSKA SVETOVALNICA: VSI VIRI ENERGIJE ZA UDOBJE VAŠEGA DOMA

Svetovalnica po ogrevalni sezoni za toplino vašega doma

Na Točki. Zate. bodo v torek, 7. junija, med 10. in 17. uro prisotni svetovalci Energetike Ljubljana, ki bodo obiskovalcem svetovali v zvezi z izbiro zanje primernega ogrevalnega sistema, jih popeljali skozi postopke do priključitve na omrežje zemeljskega plina ali daljinskega ogrevanja ter jim predstavili ugodnosti pri financiranju investicije v nov ali prenovljen ogrevalni sistem. Ob tem bodo na voljo tudi za svetovanje v zvezi z ostalimi storitvami Energetike Ljubljana, pomagali pa bodo tudi pri izpolnjevanju dokumentacije za pridobitev subvencij ter druge dokumentacije. Obiskovalci se bodo lahko s svetovalci dogovorili tudi za obisk na njihovem domu oz. objektu. 

Za svetovanje na Točki. Zate.,  informacijski točki Ljubljane - Zelene prestolnice Evrope 2016, pred Mestno hišo se lahko obiskovalci predhodno prijavijo in si s tem zagotovijo osebno svetovanje. Prijave so možne preko brezplačne telefonske številke 080 2882.  

​Poleg svetovalcev Energetike Ljubljana bodo na Točki. Zate. občanom na voljo tudi energetski svetovalci svetovalne mreže ENSVET, in sicer med 13. in 17. uro.

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.