EN SL

Oblikuj svoje mesto (Shape your city, Heineken)

Oblikuj svoje mesto (Shape your city, Heineken)

V septembru, mesecu trajnostne mobilnosti in skrbi za kakovost zraka, Heineken  spodbuja, da #mestokolesari več. Ne le za čistejše okolje in bolj aktiven način življenja, ampak ker je kul, da živiš s svojim mestom in sooblikuješ njegove zgodbe.

V ta namen bo od 9. do 30. septembra potekala kampanja za spodbujanje kolesarjenja, ko bo v Točki.Zate. vsak dan na voljo kolo za »beleženje kilometrov in zbiranje energije za kolesarske izboljšave v Ljubljani. Svoje kolesarske kilometre beležite z aplikacijo Mesto kolesari in se potegujete za unikatne Heineken nagrade.

Vsak prevoženi kolesarski kilometer (tudi na nepremičnem kolesu v Točki.Zate.) namreč prispeva k obnovi in gradnji novih kolesarskih poti v Ljubljani, Zeleni prestolnici Evrope 2016.

Spremljajte #mestokolesari na Facebooku in Instagramu, obiščite Heineken promocijske točke in poiščite omejeno izdajo stekleničke Heineken z napisom »Ljubljana«.

In ne pozabite: uživajmo odgovorno. Ohranimo trezno glavo – tudi kolo je prevozno sredstvo. Več o projektu in aplikaciji najdete tukaj.  

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.