EN SL

Predstavitev filma Zeleno srce

Blog učenca OŠ Milana Šuštaršiča.

Predstavitev filma Zeleno srce

Blog učenca OŠ Milana Šuštaršiča.

Prispevek za blog Meščanka je napisal učenec Vid iz 7. b razreda.

Učenci in učitelji Osnovne šole Milana Šuštaršiča smo se v ključili v program Zelene prestolnice Evrope 2016. V četrtek, 23. 6. 2016, smo nekateri učenci, ki smo sodelovali v projektu Ljubljana - Zelena prestolnica Evrope, v Točki. Zate. pred Mestno hišo, premierno prikazali film z naslovom Zeleno srce in na okrogli mizi predstavili, kako je potekalo snemanje filma.

Posneli smo ga po predstavi Zeleno srce, ki smo jo v aprilu uprizorili na šolskem odru in tudi na Festivalu Igraj se z mano. V njem smo hoteli predstaviti številne zelene površine naše čudovite Ljubljane ter spodbuditi ljudi, da si jih ogledajo, tako kot smo si jih za dan dejavnosti tudi mi.

Vsem je bil film zelo všeč. Presenečeni so bili, koliko plati smo povezali v eno. Pohvaliti moramo tudi našega režiserja, snemalca in montažerja gospoda Aleksandra Šmuca, ki je za  11-minutni film porabil veliko več kot 11 minut.
Po predstavitvi smo se za nagrado posladkali še s sladoledom, ki je na izjemno vroč dan zelo prijal. Vsi smo uživali in se veselimo še drugih snemanj.

 

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.