EN SL

Štafeta ambasadorstva v ČS Golovec

ČS Center predala naziv zelene ambasadorke

Štafeta ambasadorstva v ČS Golovec

ČS Center predala naziv zelene ambasadorke

Četrtna skupnost Golovec je v ponedeljek, 4.4.2016, prevzela štafeto od Četrtne skupnosti Center. Za čudovit pričetek dogodka so poskrbeli otroci OŠ Božidarja Jakca in OŠ Karla Destovnika – Kajuha, ki so zapeli himno ZPE.

Sledil je nagovor predsednice ČS Center, ge. Mateje Špan, ki je povedala, da so bili ponosni ambasadorji. V treh tednih so pripravili vrsto dogodkov in dokazali, da so zeleni, solidarni ter tudi dobrodelni.

 

 

Predsedniku ČS Golovec, g. Alešu Dakiću, je zaželela veliko uspešno izvedenih zelenih projektov. V nadaljevanju je g. Dakić vse prisotne povabil na prihajajoče dogodke, ki jih pripravljajo (ogledate si jih lahko v napovedniku) v treh tednih. Od čistilne akcije po celotni četrtni skupnosti, osrednjega dogodka Zeleni dan ČS Golovec, delavnic iz odpadnega materiala in orientacijskega teka po Golovcu.

 

 

Sledil je govor župana, g. Zorana Jankovića. Povedal je, da je Ljubljana letos šampionka Evrope, in da prav vsi soustvarjamo zeleno Ljubljano tako za nas kot tudi za naše zanamce.
 

Mesec april je v znamenju kakovosti zvočnega okolja. V paviljonu info točke pred Mestni hišo bo ČS Golovec predstavila svoje vsebine v soboto, 16.4.2016 med 10.00 in 15.00 uro, v ponedeljek, 18.4.2016, in torek, 19.4.2016, med 12.00 in 14.00 uro.

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.