EN SL

Strokovna nagrada Special Kudos za spletno mesto

Spletno mesto prejelo mednarodno nagrado.

Strokovna nagrada Special Kudos za spletno mesto

Spletno mesto prejelo mednarodno nagrado.

Naše spletno mesto je v okviru mednarodne natečajne platforme CSS Design Awards prejelo strokovno nagrado Special Kudos.

CSS Awards Design je mednarodna platforma spletnih nagrad, ki predstavlja in nagrajuje najboljše svetovne primere celostnih spletnih grafičnih rešitev, s prilagojeno uporabniško izkušnjo in aktivacijo ciljne skupine.

V Mestni občini Ljubljana smo v okviru naziva Zelena prestolnica Evrope 2016 ključno vlogo namenili spletni komunikaciji. S spletno stranjo www.zelenaljubljana.si (www.greenljubljana.com) različne ciljne skupine informiramo o dosedanjih »zelenih« dosežkih ter o aktivnostih v letošnjem letu, ko je Ljubljana nosilka prestižnega naziva Zelena prestolnica Evrope, nato pa jih aktivirati, da tudi sami pripomorejo k bolj zeleni prihodnosti.

Preko reprezentativnih projektov, ki so mesto Ljubljana popeljali v zeleno zgodbo, posredujemo ideje, kako lahko kot posamezniki živimo še bolj prijazno okolju, nato pa s pozivi obiskovalce aktiviramo v gibanje »Bom zeleno aktiven«.

Več na: http://www.cssdesignawards.com/sites/green-ljubljana/27801/

 

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.