EN SL

Ali ste danes že pili vodo?

Voda iz pipe je zelo kakovostna.

Vodo imejte vedno pri sebi

Na delovnem mestu, med in po rekreaciji, na potovanjih ali na sproščenem sprehodu po ljubljanskih ulicah, je priporočljivo, da imate s seboj stekleničko naravne vode. Redno pitje vode poveča vašo zbranost in pripomore k boljši psihični in telesni kondiciji, pomaga premagovati stres, glavobole ter naredi kožo bolj zdravo. Z nakupom stekleničke za čisto pitno vodo boste prihranili denar ter naredili nekaj dobrega zase in okolje. 

voda iz pipe

Kako do certifikata zelenega ambasadorstva?

S klikom na gumb BOM ZELENO AKTIVEN, boste prejeli certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Izpolnite osebne podatke in si natisnite certifikat. Tako boste imeli čisto pravi dokaz, da ste tudi vi zeleni ambasador Zelene prestolnice Evrope 2016.

muzejska voda

Zaobljubljam se, da bom, ko bo le mogoče, pil/a vodo iz pipe. Ko bom odšel/la od doma, si jo bom natočil/a v stekleničko.

pitnik

Zaobljubo bom delil/a na družbenih omrežjih.

Uporabljajte "hashtag" (lojtro)!

Če se želite aktivno vključiti in svoje upoštevanje zaobljube tudi dokumentirati, ste vabljeni k uporabi družbenih omrežij Facebook, Instagram ali Twitter. Vsakič, ko izpolnjujete zaobljubo, jo fotografirajte, objavite na enem izmed družbenih omrežij s # (hashtagom) #ljzateVse fotografije bodo objavljene na tej spletni strani. Vaš trud pa bo nagrajen s privlačnimi nagradami, ki jih bomo podeljevali izžrebancem prek družbenih omrežij. Bodite zeleno aktivni in spremljajte zeleno dogajanje!

Poglej, kdo vse se je pridružil gibanju. Pridruži se tudi ti.

S klikom na spodnji gumb, si natisnete certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Bravo, postali ste zeleni ambasador!

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.