EN SL

Vrt na domačem balkonu

Zelišča, zelenjava ali sadje.

Juha iz domače zelenjave

Paradižnik, čebula, peteršilj in ostala zelenjava lahko rastejo tudi na domačem balkonu. Predstavljajte si obisk sorodnikov, vi pa sploh niste bili v trgovini. Nič hudega. Na balkonu lahko najdete vse, kar potrebujete za domačo juho. In še veliko več pohval boste prejeli. Zakaj pa ne, če imate dovolj prostora in sonca!

juha
urbani vrtiček

Kako do certifikata zelenega ambasadorstva?

S klikom na gumb BOM ZELENO AKTIVEN, boste prejeli certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Izpolnite osebne podatke in si natisnite certifikat. Tako boste imeli čisto pravi dokaz, da ste tudi vi zeleni ambasador Zelene prestolnice Evrope 2016. 

zelenjava z vrtička

Zaobljubljam se, da bom svoj vrtiček naredil/a na domačem balkonu.

zelenjava z vrtička

Zaobljubo bom delil/a na družbenih omrežjih.

zelenjava z vrtička

Uporabljajte "hashtag" (lojtro)!

Če se želite aktivno vključiti in svoje upoštevanje zaobljube tudi dokumentirati, ste vabljeni k uporabi družbenih omrežij Facebook, Instagram ali Twitter. Vsakič, ko izpolnjujete zaobljubo, jo fotografirajte, objavite na enem izmed družbenih omrežij s # (hashtagom) #ljzate. Vse fotografije bodo objavljene na tej spletni strani. Vaš trud pa bo nagrajen s privlačnimi nagradami, ki jih bomo podeljevali izžrebancem prek družbenih omrežij. Bodite zeleno aktivni in spremljajte zeleno dogajanje!

Poglej, kdo vse se je pridružil gibanju. Pridruži se tudi ti.

S klikom na spodnji gumb, si natisnete certifikat, ki nagrajuje vaše upoštevanje zaobljube in sodelovanju pri okoljskem napredku mesta. Bravo, postali ste zeleni ambasador!

Bodi zeleno aktiven

Želite biti obveščeni o aktualnem zelenem dogajanju v Ljubljani?
Prijavite se na e-novice, ki jih bomo pošiljali vsaj dvakrat mesečno.